bootstrap html templates

Blog

Higher Sense Events

Higher Sense #JOKERPARTIES je stigao u Podgoricu.

25.decembar 2022


#koncept

Svi ste jako dobro upoznali @firefighter4691 (karakter joker sa #mirrorsofsocietyevent) →

Da vam ispričamo sad tu priču.

Karakter #joker koji smo kreirali kroz događaj ustvari je bila najava za pre-parties događaje koje ćemo raditi u 2023 godini.

Tako @firefighter4691 preuzima palicu i biće domaćin naših manjih, bliskijih druženja, koje ćemo raditi jednom mjesečno, kako bi mogli da se družimo češće, da najavljujemo sve ono što dolazi i slično.

Biće tu diskutovanja o daljim projektima, plesa bez granica, najboljih priča, novih ljubavi, a gdje ćemo okupljati naše DJ, ali i DJ iz regije.

Koncept je predviđen da bude manjeg kapaciteta za druženja i zezanja koja ćemo pričati unucima.

Postoji samo još jedan jednako dobar ugostitelj kao što je naš Joker, a tu ličnost otkrivamo negdje u budućem periodu. #kusjobatman

Poenta priče, ovaj naš Joker je karakter iz realnosti koji uvjek ide #aboveandbeyond po pitanju toga kakav je to domaćin, vizionar itd.

Vi ćete se uskoro uvjeriti.

Znači jednom mjesečno - higher sense #jokerparties su stigle u grad a prvi put se družimo 31.12.2022 i slavimo novu godinu.

Uskoro informacije gdje se družimo 31 decembra - ovaj koncept će vas oduševiti jer naravno uključeni smo svi u njegovu relizaciju.

Donosimo zvuk higher sense gdje god se okreneš.

#JOKERPARTIES are here ! See you. 


Higher Sense Events

''Musica animae levamen – Muzika je lijek za naše duše''

01.decembar 2022

Piše : Anastasija Djonović

Sama muzika i pojam muzike datira iz Stare Grčke. U staro - grčkoj mitologiji su muze bile boginje i zaštitnice umjetnosti i lijepih vještina, te je otuda pojam MUZIKA obuhvatao sve umjetnosti koje su uticale na najvažniju vrstu obrazovanja – OBRAZOVANJE DUHA I SRCA.

Vrijednost muzike u ljudskom životu je ogromna: ona nas inspiriše, daje nam snagu, pomaže nam da preživimo gubitke i tuge. Zašto tako emotivno reagujemo na njene zvukove? Psiholozi su dali objašnjenje:

Najjači utisak ostavlja muzika koja vara naša očekivanja, smjenjuje se između očekivanog i neočekivanog.
Jake senzacije su uzrokovane oslobađanjem dopamina.
Dopamin se oslobađa kada prepoznamo određene strukture u muzici, a da li je vesela ili tužna nije toliko bitno.

Cilj muzike je stimulisanje i povezivanje ljudskih čula, uma i duha. Sve kulture koje su ostale zapisane, kao obavezni element imaju muziku, što nam dodatno može posvjedočiti da čovjek nikada nije mogao živjeti bez muzike i da ga je oduvijek kako zanimala, tako i ispunjavala. Muzika je sama po sebi očigledan poziv na pokret, odnosno ples. Tako da i sami možemo zaključiti da muzika i ples, u savršenom duetu u naš život unose pokretačku energiju, ali i bude emocije.

· MUZIKA I EMOCIJE

Naučno je dokazano da muzika ima 2 vrste uticaja na ljude:

1. Pozitivan

2. Negativan

Da li vam se nekda desilo da vas određena melodija podsjeti/vrati u neku životnu situaciju ili čak na određeno mjesto, odnosno probudi emociju?
Odgovor je sigurno DA, to nam se svima desilo, čak i više puta. Odgovor zašto je to tako proizilazi iz razloga što muzika povezuje sve elemente univerzuma:

1. Emocionalne

2. Duhovne

3. Fizičke

Od osnovnih elemenata muzike (melodija, ritam, harmonija) ritam najviše djeluje na slušaoca. Naše tijelo ima niz unutrašnjih ritmova, koji mogu da se mijenjaju muzikom koju slušamo. Muzički ritam može da utiče na krvni pritisak, varenje, širenje zjenica, moždanu aktivnost, stvaranje hormona, puls, disanje i električne impulse kože.

Vidjeli smo da muzika može snažno da utiče na naša osjećanja i raspoloženja, a na taj način i da posredno pokreće naše odluke. Zato, potražimo muziku koja će prijati kako našem ličnom ukusu tako i našem srcu i našem tijelu – muziku koja će podstaći naše umne i emotivne snage u pravcu pozitivnog razvoja.

Osim uticaja muzike na jedinku i njen lični razvoj, jako je bitno napraviti osvrt na to KAKO NAS MUZIKA MEĐUSOBNO POVEZUJE, ODNOSNO KAKO GRADI TU POSEBNU MEĐULJUDSKU SPONU?

Sami sklop naše ličnost diktira našu putanju kroz svijet muzike.

Iz ove dokazane tvrdnje možemo izvući zaključak da se slični sklopovi ličnosti zanimaju za sličnu vrstu muzike i otuda dolazi objašenje kako se posebni i najljepši odnosi zasnivaju ili proizilaze iz iste.

Higher Sense iza sebe ima dva eventa koja upravo dokazuju građenje ove međuljudske spone koja se ne gasi!

· RITAM

Ritam kao jedan od osnovnih elemenata muzike je očigledan pokazatelj da je MUZIKA OSNOV ŽIVOTA.

Naše tijelo čine mnogobrojni ritmički procesi. Kada disanje, rad pojedinih organa ili otkucaji srca, promijene ritam koji je usaglašen, tijelo nam šalje jasnu poruku da se nešto dešava tj. da biološki sat ima određeni problem.

Zato vas očekujemo 17. decembra na Aerodromu Špiro Mugoša, da nastavimo povezivati naša čula, umove i duh u istom ritmu kao i do sada. 


Higher Sense Events

Riječ našeg foundera 

09.septembar 2022

" Dragi ljudi, beskrajno sam srećan I zahvalan što sam mogao da vas zabavim na skroz drugačiji, a moj način, posebno u tolikom broju.

Da znate samo kolika ste inspiracija za sve što vam spremam...

Organizacija samog događaja na ovom nivou zahtjeva mnogo vizije, slobode izražaja , smjelosti, kreativnosti i rada.

Zahtjeva pažljivu selekciju samih izvođača, organizaciju I pronalaženje tima koji može da osjeti tu viziju i pridruži joj se na pravi način.

Kreiranje jednog svijeta od ljubavi i zajedništva kroz oblik najkvalitetnijeg muzičkog i ostalog programa je umjetnost. Kojoj težim.

Kroz svaki show, ustvari vam i mnogo poruka šaljem. Vama. Društvu i našoj sredini. Sebi. Tebi. Kroz sve te forme zvuka, plesa, vizuala, beskrajnih razgovara, energije.

Da nas ima, da smo posebni, svi jednaki, slobodni. Ono u čemu smo šampioni, a šta možemo bolje i promijeniti.

Spajanje svih ideja u jedan kreativan koncept , gdje to prvo zamislim i doživim u svojoj glavi i biću, pa naslikam u realnosti, jer veliki proces suštinske duhovnosti zbog poruke koju šaljem.

A poruka je jasna. Moramo da živimo ono za šta smo rođeni. Ono zašto i zbog čega svako jutro ustaneš sa osmijehom i elanom. Šta te pokreće I motiviše.

U toj viziji Higher Sense, cilj je da te pokrenem, inspirišem i dotaknem. Da se povežem. Da dijelim sa tobom. Da primim od tebe. Da učim od tebe i naučim te nešto. Da rastemo zajedno sa težnjom da budemo svi bolji. Svakog novog dana.

Šansa da se rodiš baš ti ili ja, sa tom DNK strukturom je 1:400 000 000 000 - a svijest o tome je najveći mogući pogon koji možeš da imaš.
Iskoristi ga , jer zasto baš ti?

Zato je cilj Higher Sense da kroz program koji radimo prije svega slavimo život.

Kad slaviš život, baš taj momenat tu đe jesi, kad si budan u njemu i zahvalan, budiš i sebe za to punjenje životne energije, oslobađaš se natrpanog stresa, vraćaš sebi. Onoj biti. Zato vjerujem da zajedno možemo da utičemo na sredinu u kojoj živimo i tako mijenjamo svijet i svijest na bolje.

Hvala svima, osjećam sve vaše poruke ljubavi i podrške, kojih smo dobili u baš velikom broju ovih dana.

Uživanje je bilo plesat sa svima vama, gurat se kroz vas - zezat se, rejvovat, grlit i takmičit ko će koji pokret bolje izvesti...

Znam da ste doživjeli najbolji mogući provod, e pa zamislite koliko ste me/nas učinili ponosnim.

Hvala mom velikom timu, svim izvođačima, svim ljudima, organizacijama, brendovima, uključenim u projekat.

Uroše hvala za nevjerovatnu energiju, prepoznavanje ove vizije, prijateljstvo i ovu sliku koju cu da uradim za studio.  

Hvala divna publiko, što ste prepoznali energiju ove priče, istina je sto kažu "energy never lies" a mi najbolje znamo šta smo sve podijelili između sebe u prošlu subotu.

Da poželiš da se nikad ne završi.

Spremamo vam nešto opet posebno za decembar što se ne smije propustiti.

Sad znate.

P.s.

Ovog ozbiljnog muškaraca u meni, vodi onaj dječak u njemu.
Probaj i ti da vidiš šta će da se desi.

Ljubav za cijeli svijet "

Aleksandar Joksimović 


Higher Sense Events

■ Techno legenda UMEK stiže na Higher Sense Vibration Event * 03/09 * u Podgorici. 

22.jul 2022

■ Šta je visoko 2 m, živi iza gvozdene zavjese, ima 1605 razloga da vodi sjajnu produkcijsku kuću i *jebeno leti*?

● Upoznajte Umeka , tehno legendu iz Slovenije.

■ Neprikosnoveni Umek 1605 potvrdio je svoj dolazak u Glavni Grad Crne Gore , i 03. septembra obećava žurku koju ćemo svi pamtiti.

Umek je lično odgovoran za pokretanje elektronske muzičke scene u svojoj zemlji tako što je prvo organizovao ilegalne rejvove, a zatim postao jedan od najtraženijih izvoznih proizvoda Slovenije i broj jedan muzički ambasador u cijelom svijetu.

Leti oko 100 puta godišnje, posjećujući skoro sve kontinente svake godine.

Njegov dnevnik nastupa kreće se od mračnih underground klubova u Berlinu do ogromnih techno bina na najpoznatijim svjetskim festivalima.

Osim što je stekao ime u DJ kabini, on je i neumoran producent.

U samom je vrhu Beatportovih top lista.

Posle više od 25 godina kao profesionalni muzičar, odlučio je da svoje iskustvo i vještine iskoristi i u svijetu preduzetništva.

Zajedno sa svojim menadžerima osnovao je muzičko-tehnološki startap Viberate (www.viberate.com) gdje su izgradili jednu od najboljih muzičkih platformi na svijetu.

* Umeku će se na lajnapu 3 septembra pridružiti :

* Proximus

- Koji je jako dobro poznat široj publici u Crnoj Gori, a biće zadužen za zagrijavanje i razigravanje žurke.

* Stamina / NAŠ REZIDENT /

Djevojka koja je u nevjerovatnom usponu, i koja je obilježila prvu žurku u organizaciji Higher Sense.

● LOCATION / Aerodrom Špiro Mugoša

■ TIME LINE ■

● PROXIMUS / 23:00 - 01:00 /

● UMEK / 01:00 - 03:00 /

● STAMINA / 03:00 - 04:30 /

■ Svi zajedno donose techno zvuk univerzuma , I melodije koje će vas kroz ples dovesti na planetu HIGHER VAJBA.

● Spremili smo audio&vizuelni spektakl koji se ne propušta.

● Čeka vas mnoštvo iznenađenja kroz sami spektakl, stoga i savjetujemo da dođete ranije.

■ PROMO ULAZNICE : 10 eura |

* Promo ulaznice su unaprijed #soldout.

* Te ulaznice su u prodaji samo za članove našeg membership programa, koji su to pravo ostvarili posjećujući naš prvi događaj.

* Za sve #rave drugare koji su propustili naš prvi događaj, obavještavamo Vas da će se membership program širiti i u budućnosti.

* Ukoliko želite da saznate na koji način, pronađite direktno objavu o tome , pod imenom " Membership Program Higher Sense " , u sektoru Blog.

☆ Ostale ulaznice :

■ REGULAR ULAZNICE : 15 eura |

* Online kupovina

- Ulaznice možete kupiti putem linka za online kupovinu koji se nalazi na početnoj stranici.

* Prodajna mjesta

- O fizičkoj kupovini ulaznica na posebnoj lokaciji u gradu, uskoro informacije.

■ VIP ULAZNICE : 25 eura |

* Za sve potrebne informacije i rezervacije obratite se direktno putem instagram stranice Higher Sense.

*** Zajedno stvaramo istoriju ***

`Energizujemo Crnu Goru 03 septembra na Aerodromu Špiro Mugoša u Podgorici.

* Obavezno ponijeti dobro raspoloženje i prijatelje sa kojima želiš da podijeliš senzaciju.

*Uskoro informacija o tačnoj lokaciji događaja.

" Muzika pokazuje ono što se riječima ne može iskazati, a u vezi čega je nemoguće ćutati."

Pratite @higher_sense_  


Higher Sense Events

Membership program Higher Sense

15.jul 2022

■ Membership program je program u kojem ističemo zahvalnost našim dragim posjetiocima i rejv zajednici.

* Na način što dajemo mogućnost za još boljim međusobnim povezivanjem kroz :

* MOGUĆNOST GRAĐANSKOG AKTIVIZAMA - pokretanje raznih akcija.

I popustima u vidu :

* PROMO ULAZNICA ZA NAŠE EVENTE *

* 20 % POPUSTA NA BUDUĆI ONLINE SHOP *

* USKORO JOŠ POGODNOSTI.

■ Za sve #rave drugare koji su u membership programu.

* Kartice su trenutno u izradi , I uskoro Vas obavještavamo o preuzimanju istih.

■ Za sve #rave drugare koje zanima na koji način mogu da se priključe u membership program pročitajte ispod.

* Prvih 200 #rave drugara koji prođu kapije na nastup UMEKA 3 septembra , a nisu u našem programu, biće upisani kod naših hostesa i tako dobiti membership kartice.

* Poenta naše priče je da Vam pokažemo da je na naše događaje dobro doći ranije a i + dobijate i membership kartice.

POVEZIVANJE ~ POVEZIVANJE

■ Rejv zajednica diše kao jedno ■

* HVALA NA POVJERENJU *

" Ljudi često grade zidove umjesto mostova. "

* Mi smo most , budite i Vi.

Pratite @higher_sense_


Higher Sense Events

Dobrska Župa vol.1 party

10.jul 2022

Jedno lijepo, ušuskano , seoce - u blizini Podgorice ( Dobrska Župa CT ) , bilo je domaćin našeg prvog događaja.

* Želimo ovim putem da se zahvalimo svim rejv drugarima koji su nam se pridružili 2 jula.

* Energija je bila čista 10 , zar ne?

* Album je pun najljepših uspomena.

* Posjeti sektor GALERIJA za fotografije i video.

■ Hvala našim divnim izvođačima.

* Raven Tk
* Buba
* Branko Vuković
* Stamina - rezident at @higher_sense_
* Proximus

* Svi DJ su dali nevjerovatan doprinos i energiju da naš prvi događaj bude pravi spektakl.

■ Reakcije publike & ko je ukrao show ■

* Poslije svakog događaja pisaćemo i o rekcijama publike.

● Najviše poruka oduševljenja smo dobili u vezi nastupa @stamina.dj , djevojke koja je izašla pod " punim naoružanjem " acidnih hitova i raspalila podijum.

* Hvala sto ste dotakli Higher VIBE sa nama.

* Uskoro se družimo opet.

■ 3 Septembar - UMEK
* Podrška : Proximus / Stamina

● Više informacija uskoro !

" Nikada ne dozvoli da sretneš nekoga, ko nakon sureta s’ tobom neće biti srećniji. "

Pratite @higher_sense_

Ko smo mi

Kontakti

Preplata

Primajte informacije o novim događajima